Vad kan XProfil + Contao göra för Er?

XProfil Contao = Sant!

Vi gillar Contao Open Source CMS, väldigt väldigt mycket! Därför har vi lärt oss väldigt mycket om Contao och vi delar gärna med oss av våra kunskaper.

Det följande är ett försök till en sammanfattning av våra tjänster runt Contao Open Source CMS. Egentligen så borde det räcka med att bara säga; "Behöver ni någon form av hjälp med Contao - så har ni kommit rätt!", men vi vill ändå försöka kittla er fantasi lite.

Det stora paketet!

Det stora paketet!

Det stora paketet är en riktig goding!

Ni har en idé om att skapa en unik hemsida för ert företag, förening, klubb eller kanske för er privata portfolio - vi hjälper er att bygga en hemsida av er idé! Det spelar ingen roll om vi startar med ett helt blankt papper eller om ni redan har en hemsida som inte längre svarar upp till era krav.

Det stora paketet är en komplett resa från idé till färdig hemsida som tryggt vilar på en solid grund, Contao. Vi hjälper till med webbhotell, domänregistrering och annat tråkigt och trassligt.

Ingen massproduktion!

Det är viktigt att påpeka att XProfil inte sprutar ur sig standardhemsidor där den ena hemsidan ser ut som den andra. Vi tror på att skapa unika hemsidor som speglar den bakomliggande verksamheten. Målet är att locka fler kunder och att verkligen komma ut med den information som är viktig för era besökare. En hemsida ska ha ett syfte!

En annan viktig faktor är priset. Vi tar inte betalt för funktionalitet som redan är inbyggd i Contao Open Source CMS. Vi tar inte heller betalt för själva Contao, för Contao är gratis! Vissa av våra konkurrenter tar ut månads- och årsavgifter för både det ena och det andra som egentligen borde vara gratis. Vi tar bara betalt för det faktiska arbete som vi utför när vi skapar en unik design och installerar en hemsida på en webbserver.

I många fall kan den "billiga" och "snabba" lösningen bli både dyr och dålig.

Vi har inget "eget" webbhotell som vi tvingar in våra kunder i. Vi hjälper istället till med att hitta sammanföra er med ett bra och prisvärt webbhotell som passar just er hemsida. Inga påslag och inga dolda avgifter!

Unik design kostar självklart lite mer än de standardmallar som en del konkurrenter säljer, men utslaget på ett eller ett par år så har vi ändå oslagbara priser! Dessutom har vi en mycket hög kvalitet!

Kontakta oss så kan vi hjälpa er att räkna ut hur mycket ni skulle tjäna på att byta ut er nuvarande hemsideleverantör!

Migrering

Flyttdags?

Har ni redan en hemsida som designmässigt är precis så som ni vill ha den, men den är tråkig och livlös? Inga problem!

Precis som med kläder så kan man växa ur sin hemsidelösning. Kanske har ni idag en statisk hemsida som ni vill blåsa liv i med ett mer dynamiskt innehåll? Ni kanske redan har en CMS-lösning fast utan det där lilla extra?

En annan anledning kan vara att ni idag har en hemsidelösning som kostar för mycket. Vi tycker att alla lösningar som kostar mer än 3000SEK exkl. moms per år är skamlöst dyra! Ändå så vet vi att många sitter på en tråkig massproducerad och funktionslös hemsida som kostar hutlöst mycket i månads- eller årskostnad. Med Contao och ett bra webbhotell så kan den årliga kostnaden bli så låg som 1000-1200SEK exkl. moms!
Ett gratistips från oss: Nämns orden avtal och uppsägningstid så bör du dra öronen åt dig!

En migrering från en annan CMS-lösning eller från en statisk hemsida till Contao är inga problem! Vi tar hand om migreringen och hjälper även till med flytten om ni samtidigt vuxit ur det gamla webbhotellet.

Det är otroligt lätt att svepas med av färgglada reklamblad och vältaliga försäljare. Vips så sitter man fast i en dyr och svårurkomlig fälla...

För er som redan har Contao CMS

Vi fixar det mesta rörande Contao!

Även om ni redan har en hemsida som baseras på Contao så kan det ändå finnas behov av lite hjälp ibland. Det spelat ingen roll vem som byggt er hemsida. Har ni ett behov så ställer vi upp!

Bara för att nämna några tänkbara scenarion:

  • Ni har en äldre version av Contao (eller TYPOlight som den hette tidigare) som behöver uppdateras till den senaste. Givetvis gör vi en försiktig uppgradering där vi först testar att er design och ev. anpassningar fungerar i den nya versionen innan vi migrerar er hemsida.
  • Ni har vuxit ur ert webbhotell eller kanske har webbhotellet chockhöjt priserna. Vi hjälper er att flytta er Contao-hemsida till ett nytt webbhotell. Säkert och snabbt!
  • Ni behöver göra ändringar i hemsidans design eller ändra i Contaos funktionalitet, vare sig det är specialanpassningar eller installation av befintliga utökningar. Vi kan fixa det mesta!
  • Ni har en jättestor fil/en befintlig databas/en hög med postit-lappar som innehåller E-postadresser/namn/annat som ni vill importera till er Contao för att användas på hemsidan. Vi fixar det mesta! Vi är bra på att tvätta och konvertera data mellan olika format.
  • Ni behöver någon som kan svara på frågor om och/eller lösa problem med Contao. Har vi, mot förmodan, inte svaret redan så lovar vi att inte ge oss innan vi har det!

Utbildning

Utbildning av Contao-användare

Vi kan hjälpa till med att utbilda allt ifrån någon enstaka Contao-användare till en hel armé av blivande Contao-proffs!

Vi arbetar för fullt med att skapa ett svenskt utbildningsmaterial. När det är klart kommer det att hjälpa den blivande användaren att hantera Contao lekande lätt!

Vi kommer även att snart erbjuda handledningar i digitalt format som kan köpas helt fristående. Kunder som köper totallösningar med Contao Open Source CMS får helt utan extra kostnad ta del av den digitala editorhandledningen!
Läs gärna mer om våra Contao E-böcker!

Självklart gör vi skräddarsydda utbildningar för att passa just era Contao-användare!

Översättning

Vi är väldigt aktiva som översättare av Contao Open Source CMS till det svenska språket. Vi ser konstant över den svenska översättningen så att den ska hålla en hög och professionell nivå.

Vi översätter även ett antal 3:e-partsmoduler (även kallat plugins, extensions eller utökningar) till svenska. Just nu har vi hand om översättningen av följande moduler: Catalog, Catalog Ext, Catalog Mailer, Development, dfGallery, Flash content, Glossary, Memberlist, yw_YouTube, Videobox

Om ni saknar någon översättning så är det bara att säga till så sätter vi fart! Ju mer av Contao och dess moduler som är översatta till svenska, ju mer uppskattat kommer Contao att bli i Sverige, vilket är en drivkraft hos oss!

Det finns även möjlighet att få helt egna översättningar om behovet skulle dyka upp. Kanske behöver Contao anpassas till just ert företags jargong? Inga problem! Vi skapar och underhåller alla slags specialanpassningar.

Vad är ditt behov?

Vi ser fram mot att få höra lite mer om hur ditt Contao-behov ser ut!

Tveka inte att kontakta oss, vare sig du bara vill vädra dina idéer eller har ett konkret behov av hjälp. Inga frågor är för dumma och inga önskemål är för omöjliga!

Skriv en rad så kontaktar vi er!

Tillbaka